20.10.2021 Çarşamba günü saat 15.00-16.00 arasında bölümümüz Seminer Salonunda (106) kapalı zarf açık savım şeklinde Bölüm Öğrenci Temsilcisi seçimi yapılacaktır. En az 2. Sınıf olmak şartıyla tüm öğrencilerimiz temsilci adayı olabilecektir.

Temsilci adayı olabilmek için gerekli şartlar;

1. Hiçbir siyasi partiye üye veya görevli olmamak ve bunu e-devlet üzerinden alınan çıktı ile belgelemek.

2. En az 2,75 not ortalamasına sahip olmak (Transkript),

3. Uyarı cezası dışında disiplin cezası almamış olmak..

4. Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı olmamak ve bunu adli sicil belgesi ile belgelemek.

5. Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olmak-aktif öğrenci olmak.

Temsilci olmak isteyen öğrencilerimiz Arş. Grv. Fatih ÖZASLAN’a bildirebilirler.

Adaylık bildirisi sırasında yukarıda yer alan belgelerin getirilmesi rica olunur.

Bölüm öğrenci temsilcisi seçilmesi münasebetiyle seçimlerde tüm öğrencilerimizin oy kullanması önemle rica olunur.

14 Ekim 2021, Perşembe 187 kez görüntülendi