Türk Tarih Kurumunun yürütücülüğü ile Ankara’dan Hasan Ali Yücel Sosyal Bilimler Lisesi, Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi ve Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi, Afyonkarahisar’dan Afyon Lisesi, Uşak’tan Şehit Abdulkadir Klavuz Anadolu Lisesi ve İzmir Atatürk Lisesinden öğrencilerin katılımı ile İzmir’de düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Gençlerin Gözüyle İzmir İktisat Kongresi” başlıklı öğrenci çalıştayına katılan Afyon Lisesi Tarih Öğretmeni Nida Millik ve öğrencileri, FEDEK (Fen, Edebiyat, Fen – Edebiyat, Dil ve Tarih – Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) işbirliği kapsamında projeye katkı sağlayan Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feyza KURNAZ ŞAHİN’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

12 Haziran 2023, Pazartesi 66 kez görüntülendi