Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi iş birliği ile Türk-İslam Bilim İnsanları temalı “Bilimsel Çalışmalara Hazırlık Eğitimleri ve Öğretmenler Arası Makale Yarışması” gerçekleştirilecektir. Proje sürecinde “Bilimsel Araştırmalara Hazırlık Eğitimleri” aralarında Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürsoy ŞAHİN’in de bulunduğu Fen-Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesinden alanında uzman akademisyenler tarafından hizmet içi eğitim kapsamında 12-16 Şubat 2024 tarihinde verilmiştir. 2024 yılı Mayıs ayının sonuna kadar makale yazma sürecinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

04 Nisan 2024, Perşembe 36 kez görüntülendi