İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Resul BABAOĞLU’nun Proje Yürütücüsü olduğu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden Prof.Dr. Feyza KURNAZ ŞAHİN ve İstanbul Teknik Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümünden Doç. Dr. Eminalp MALKOÇ’un araştırmacı olarak görev aldığı “Türkiye’de Sosyopolitik Değişimin Derlem Dilbilim Üzerinden Dönemsel Analizi: Mizah Dergileri Üzerine Bir İnceleme (1960-2000)” başlıklı proje TÜBİTAK’ın en prestijli çağrısı olan ve Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak açılan “TÜBİTAK 1001 – Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı” kapsamında kabul edilerek desteklenmeye layık görüldü. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bölümüze ve Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

29 Nisan 2024, Pazartesi 40 kez görüntülendi