Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminin düzenlediği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ve Tarih Bölümünün de paydaşları arasında yer aldığı “Geçmişin İzinde Bilim Projesi” Dönem Sonu Kapanış Programı Yapıldı…

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde Güz ve Bahar dönemde “Geçmişin İzinde Bilim Söyleşileri ve Çalıştay Etkinlikleri” kapsamında olmak üzere 18 program gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen programlar; 18 akademisyenin katılımıyla İl merkezinde yer alan 28 liseden toplamda 3024 öğrenci ve 504 öğretmene verildi.
Bilim insanı ve öğretim üyesi akademisyenlerimizin, 18 Türk-İslam bilim insanını öğrencilerimizle buluşturduğu programların son söyleşisi Şube Müdürü Mustafa Günay’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Programda Afyon Kocatepe Üniversitesi Felsefe Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fatih Ünal tarafından ”Prof. Dr. Fuat Sezgin” anlatıldı. Ardından Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürsoy Şahin tarafından proje kapsamında şu ana kadar yapılan 18 bilim insanı ile ilgili söyleşi ve öğrenci çalıştayları değerlendirildi.

Çalıştay bölümünde öğrenciler; bilim insanları ile ilgili düşüncelerini ve merak ettiklerini konuşmacı hocalarımıza sordular.

Program, akademisyen hocalarımıza teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.

23 Mayıs 2024, Perşembe 27 kez görüntülendi